Moto è vita

Modele etajere moderne

on 19.02.2019

Daca va numarati printre CEI ce prefera sa cumpere de-a Gata chiar si cele mai simple Piese de mobilier si sunteti in cautarea unei etajere pentru Living, dortoirs, bucatarie sau Camera Copilului, va Propunem 5 modele de etajere si rafturi, la preturi acceptabile, usor de integrat in orice Casa amenajata in Stil Modern. o gramda de modele Frumoase Desi acestea imlpica multa munca pentru a fi realizate pentru sufrageriile DIN apartamentele mai mici, etajerele sunt soluția ideală. O etajeră de dimensiuni reduse este perfectă drept alternativă la Biblioteca clasică. Etajere cu rafturi din lemn sau métal, Cu design modern, Retro, scandinav sau clasic sunt disponibile en ligne la prețuri foarte avantajoase. Alegeți DIN zeci de modele etajera potrivită în funcție de stilul amenajării dumneavoastră. IAR Dacă vă place să reflectaţi “departe de Lumea dezlănţuită”, vă recomandăm şi un birou cu fotoliu pentru a cugeta netulburaţi. 1. dans magazinul IKEA am gasit etajera EXPEDIT de culoare Alba, la pretul de 599 Lei. Acelasi modèle este disponibil si PE Negru, la acelasi pret.

Etajera EXPEDIT este o Alternativa convenabila la Biblioteca DIN Living, fiind prevazuta si cu un spatiu pentru TV. Dans functie de preferinte, politele etajerei pot fi montate PE stanga sau pe dreapta. Un Alt avantaj al acestui modèle de etajera – poate fi folosit si PE post de PARAVAN despartitor intr-un Open Space. 4. tot la def art, ne-a Atras atentia etajera Disney – un modèle Viu colorat, potrivit atat pentru livingurile moderne cat si pentru Camera copiilor sau pentru birou, disponibil la pretul de 340 lei. La fel ca si etajera de la IKEA, etajera in forma triunghiulara Disney poate fi folosita PE post de PARAVAN despartitor intr-un Open Space, avand inaltia de 130 cm, latimea de 130 cm si adancimea de 28 cm. 3. La magazinul def art am gasit o etajera prevazuta pentru a fi montata PE Colt, potrivita atat pentru Living cat si pentru Camera copiilor, dortoirs, birou sau chiar bucatarie, la pretul de 427 Lei.

Etajera PE Colt este realizata DIN PAL, este finisata cu cant ABS si are elementele de feronerie de origine austriaca (Marca Blum). Inaltia etajerei DIN imagine este de 200 cm, latimea de 45 cm, iar adancimea este de 35 cm. Set comoda TV seulement inclure dans Amenajarea livingului Tau un ensemble comoda TV care se remarca prin Stil sofisticat si functionalitate garantata, datorita spatiilor de depozitare din dotare. Comoda este confisata DIN PAL 18 mm, iar picioarele sunt DIN plastique cu Miez Metalic. Acest ansamblu, Pozitionat in FATA unei canapele micrologicielle extensible sau a unui coltar, asigura […] Rafturile de perete sau etajerele sunt soluțiile ideale pentru a-TI etala Colecția de viniluri, cărțile preferate sau elementele Decorative Care Cine caracterizează stilul și Cine dezvăluie personalitatea.